Celectric Secure

Celectric Secure

Haal het maximale uit uw interne logistiek

Toe aan een inzetmaximalisering en effectief kostenbeheer van uw interne transportmiddelen? Celectric Secure is een compleet dienstenpakket dat u volledig inzicht biedt in de kosten en diensten van het onderhoud aan de energievoorziening van uw elektrische intern transport materieel.Klik hier om brochure te openen.

Transparant dienstenpakket

De opbouw van het Celectric Secure programma biedt u de mogelijkheid te kiezen voor een dienstenpakket dat naadloos aansluit bij uw specifieke situatie. Met Celectric Secure kunnen alle onderhoudszorgen, -werkzaamheden en -kosten uit handen worden gegeven tegen vaste tarieven per module. Binnen het Celectric Secure contract is voorzien in alle gebruikelijke onderhoudscomponenten zoals de wettelijk verplichte veiligheidskeuringen, het reinigen en bijvullen van tractiebatterijen en energiegarantie.

Duidelijke tarieven

Het tariefsysteem van Celectric Secure is zodanig van opzet dat het volledig transparant is voor het management. Wij bieden duidelijkheid gedurende de gehele looptijd van uw contract. Binnen het tariefsysteem is differentiatie aangebracht in werkzaamheden en rekening gehouden met de omvang van uw truckvloot. Hierdoor kunnen de kosten beperkt blijven tot uitsluitend datgene wat u nodig acht.

Langdurige zekerheid

Het hoge kwaliteitsniveau van onze producten maakt het mogelijk om uiterst scherpe,vaste tarieven te hanteren. Celectric Secure staat voor een volledige, all-inclusive storingsafwikkeling tot zelfs 1500 laadcycli gedurende vijf jaar of langer.Uw zekerheid van maximale energielevering gedurende de gehele looptijd.

Celectric_secure.logo_

Producten

ProductenService

ServiceContact

Contact

Zekerheid en kennis: extra voordeel door gecertificeerd personeel

bruik van batterijen kan leiden tot slijtage of (capaciteits-)problemen. In geval van stilstand, reparatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met de serviceafdeling op  0341 – 467 704  of  online uw storing melden.  Wij zullen u zo snel mogelijk weer op weg helpen tegen de laagste kosten!Wij proberen u altijd dezelfde dag nog te helpen.