Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Celectric - The Energy Co.

Zoekt u een tractiebatterij voor uw heftruck of een bedrijfszekere, onderhoudsarme totaaloplossing voor uw interne logistiek? Kies voor Celectric. Wij zijn de absolute marktleider op het gebied van alle typen tractiebatterijen, startbatterijen, laders, veiligheidsartikelen, projectinrichting laadstations en nieuwe energie.

Powered by Celectric

Celectric is de absolute specialist op het gebied van energievoorziening voor uw intern transport. Onze batterijen en laders staan in combinatie met onze service, keuring en onderhoud garant voor de continuïteit van uw interne logistiek.
Met drie vestigingen, 25 servicemonteurs en een breed scala aan ondersteunende diensten staan wij iedere dag garant voor de continuïteit van uw logistieke operatie.

Samen halen wij het hoogst mogelijke rendement uit uw interne transportmiddelen.

Ondersteuning? Kies voor de kracht van Celectric

Stilstand is achteruitgang. Zeker in de logistieke sector. Uw intern transport moet 24/7 operationeel kunnen zijn. Kies voor de kracht van Celectric. Want wie kiest voor Celectric kiest voor topkwaliteit en maximale bedrijfszekerheid. Onze kracht zit in onze producten, service en mensen.

Onze corporate brochure kunt u vinden op onze site bij Downloads