BMWT – Efficiency label Klasse I

BMWT – Efficiency label Klasse I

De BMWT heeft opdracht gegeven tot de ontwikkeling van een gecertifieerd systeem (energie label) voor het classificeren van hoogfrequent laders.
Met dit BMWT-efficiency label wil de brancheorganisatie afnemers en gebruikers snel, eenvoudig en onafhankelijk informeren over de efficiëntie en kwaliteit van een lader. Het label onderscheidt meer en minder energiezuinige gelijkrichters.  De hele range Belatron HF laders van Celectric hebben het BMWT-Efficiency label Klasse I Daarnaast draagt het ook bij aan een beter milieu, de Belatron HF lader verbetert de rentabiliteit van batterijen voor elektrisch aangedreven motoren en vermindert de CO2-uitstoot. 

Berekening energieverbruik(kWh) en CO2 reductie

Bij normale inzet van batterijen en de Belatron HF lader is de terugverdientijd van de lader ongeveer 2,5 jaar. Hierdoor is de keuze voor een hoogfrequent lader snel gemaakt!
Wilt u een uitgebreide berekening van het energieverbruik(kWh) en de CO2 reductie van uw huidige laders ten opzichte van onze Belatron HF laders neem dan contact met ons op.